Studio A

Studio A SoundLevel

Vår stora studio är utrustad med full ljusrigg, kamerarigg och draperier och ljudutrustning för att du ska kunna skapa en livestream eller inspelning som passar dig. 

Studio A är optimal för band och artister som vill livestreama eller spela in sin musik för att kunna dela med sig av sin musik i dessa tider. Den passar även dig som vill livesända en föreläsning eller ha en digital konferens. 

Eller har du kanske alltid drömt om att ha en egen tv-soffa med gäster som ringer in och sända det till dina vänner och bekanta? Eller har firmafesten ställts in och ni vill ändå göra något roligt med företaget på distans och ha t.ex. prisutdelningar och uppträdanden som sänds ut till medarbetare? Endast fantasin sätter gränser i Studio A.

Studio B

Studio B hos Soundlevel

Studio B är en lite mindre studio som är optimal för dig som behöver en plats för att delta i digitala möten eller digitala konferenser och du saknar resurser, tid och ork för att planera. Vi hjälper dig att organisera och genomföra ditt digitala möte och det enda du behöver göra är att dyka upp. Denna studio passar även för mindre inspelningar, som  inspelning av ljudbok, podcastinspelningar, en föreläsning eller en mindre livestream.

Adress:
Kungsängsvägen 20
753 23 Uppsala

Tel:
+46707102244

E-post:
info@soundlevel.se