2020 drabbade vår bransch hårt när vi inte längre hade möjlighet att samlas för att avnjuta en konsert, en fest eller en mässa. Alla jobb ställdes in över en natt i hopp och vi på SoundLevel insåg som många andra företag att det var dags att ställa om istället för att ställa in. Vi startade projektet Klubb Karantän och tog emot band på vår scen på vårt lager i Uppsala och livestreamade ut spelningarna till publik och vänner. 

Under året har vi utvecklats från att skapa livestreams med inlånad bildmixer och kameror till att lägga största delen av vår tid på att arbeta som bildtekniker och bildproducenter i Uppsala och Stockholm. 

Livestream hos Soundlevel

Vår erfarenhet

Under projektet Klubb Karantän livestreamade vi över 50 band, allt från pop till punk och metal på Twitch, Facebook och Youtube. Vi började även tidigt under 2020 med att åka runt och hjälpa företag och band med sina livestreams ute i deras lokaler. Under hösten har vi börjat arbeta tillsammans med videobyrån Levande Video i Stockholm. Som ljudtekniker och bildtekniker hjälper vi dom att varje vecka genomföra digitala möten och konferenser för att företag ska kunna fortsätta ha en god dialog med anställda och kunder när det inte längre går att ha vanliga möten.

I våra studios i våra lokaler i Boländerna erbjuder vi kompletta livestreams och har på senaste tiden bland annat livesänt Lili & Susies konserter, Forsränningen på Valborg samt spelat in musik med ett antal band.

Livestream Dansband

Ställ inte in

Vi vill hjälpa dig att anordna ett digitalt evenemang istället för att ställa in. När det kommer till livestreams ligger vår spetskompetens i att som ljudtekniker och bildtekniker leverera bra ljud och och bild till digitala konserter, och vi arbetar också dagligen med digitala möten och konferenser. 

Vi erbjuder kompletta studios i Boländerna i Uppsala där du kan komma och spela in eller livesända konserter, föreläsningar och digitala möten. Vi kan även komma till dig för att genomföra den livestream som passar bäst för dig.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver sända live.