På SoundLevel brinner vi för musiken och vår spetskompetens ligger i att anordna och genomföra konserter – stora som små. Har ni ett band som vill anordna en egen konsert, eller är du kanske en arrangör som ska starta en festival? Vi hjälper dig att planera, utrusta och genomföra konserter utifrån dina önskemål.

Tidigare har vi arbetat mycket med att anordna konserter inför publik, vilket vi ser fram emot att göra igen. I och med omställningar under 2020 och 2021 har vi fokuserat mer på livestreaming och att leverera konserter genom rutan för att band och arrangörer ska kunna fortsätta nå ut till sina lyssnare.

Bandet Quantum Leap

Vår erfarenhet

Under det senaste året har vi anordnat livestreamade konserter och dagsfestivaler under projektet Klubb Karantän på vår egen scen i egen lokal. Klubb Karantän blev ett sätt för oss att fortsätta främja Uppsalas band och artister under en tid när vi inte längre kunde anordna konserter inför en levande publik.

Varje år anordnar vi mängder av konserter kring Valborg i Uppsala, samt på Kulturtorget under Kulturnatten. Vi har även hjälpt artister och band med deras konserter runt om i Sverige, varit med och skapat Mälarturnén, engagerat oss i konserter under Musikhjälpen. och varit med och anordnat festivalen Stone Hamlet Rock Fest – och mycket mer.

Helhetslösningar för konserter

Vi vill hjälpa er med att skapa professionella och minnesvärda konserter. Vi hjälper till med allt från att planera till att genomföra konserten och kan med våra erfarenheter och vår utrustning skapa helhetslösningar för just din konsert.

Tveka inte att höra av er till oss när du ska anordna nästa konsert.