På SoundLevel erbjuder vi helhetslösningar för konsert, event och livestream. Vi hjälper dig även när du behöver hyra utrustning samt är återförsäljare av ljud och ljusteknik.

Scen på Kulturnatten i Uppsala

Konsert

Vår grund ligger i att skapa helhetslösningar inom konsertteknik och att planera och genomföra konserter och event. Vi bygger scener, riggar ljud och ljus och genomför konserter och event med våra erfarna ljudtekniker och ljustekniker.

Dansevenemang i Stockholm

Event

Utrustning, tekniker och helhetslösningar – tillsammans kan vi planera, leverera och lyfta ert event till nya höjder, från företagsevent till mässor och konferens.

Livestream under dansbanskonsert

Livestream

Vi hjälper dig att planera och genomföra din livestream i vår studio i Boländerna. Vi kan även komma till dig för att genomföra en livestream med komplett teknik och erfarna tekniker.

Bild på PTZ-kameror

Uthyrning

Hos oss kan du hyra utrustning som passar ditt evenemang. Vi har allt från ljud- och ljusutrustning för din konsert, kamera och bildutrustning för din livestream till discolampor och ljud för din fest.

Scen Klubb Karantän

Försäljning

Vi på SoundLevel är stolta återförsäljare av den holländska internationella teknikkoncernen HIGHLITE samt den tyska teknik distributören Adam Hall Group.