På SoundLevel erbjuder vi ljudteknik till många olika evenemang via ljudtekniker med hög kompetens och mycket erfarenhet. Vi arbetar mycket i Uppsala och Stockholm men är vana att resa runt för att leverera bra ljud till alla möjliga platser. Vår spetskompetens ligger i konserter och musik, men vi är alltid redo för att leverera bra ljud till alla typer av evenemang. 

Under 2020 fick vi, precis som alla teknikföretag, ställa om och började arbeta mer med livestreaming och digitala möten. Att leverera ljud till en digital publik ii sina hem över internet istället för en levande publik har varit en rolig utmaning som lett till mycket utveckling för våra ljudtekniker och för SoundLevel som företag.

Emma Ljudtekniker

Vår erfarenhet

Vi har de senaste åren arbetat regelbundet som ljudtekniker på bland annat Fryshuset Klubben i Hammarby Sjöstad där vi varit hustekniker och hjälpt många band och resande ljudtekniker med sitt ljud. På Friends Arena i Solna ser vi till att musik, nationalsånger och reklamer ljuder i arenan under Sveriges landskaper och på videobyrån Levande Video i Stockholm mixar vi ljudet till deras livesändningar de skapar åt flera stora företag.

Under Valborg och Kulturnatten i Uppsala levererar vi ljud i festivalliknande tempo och kapacitet, och på Silja Rock på Silja Line är vi med och ser till att glada resenärer får höra sina favoritband. Detta är bara några exempel på att vi gillar att vara mångsidiga och levererar gärna ljudteknik till allt från en liten konferens till storslagna festivalscener.

Ljudteknik för alla tillfällen

Vi erbjuder bland annat ljudtekniker till din

  • Konsert
  • Livestream
  • Festival
  • Företagsevent
  • Konferens
  • Fest
  • Mässa
Ljudtekniker Friends Arena

Hyr ljudtekniker för din skull

Som ljudtekniker är det vår uppgift att se till att en publik får höra sitt favoritband på bästa sätt, eller att en talare får fram sitt budskap utan problem. Att hyra en ljudtekniker till sin lilla fest eller till ett digitalt möte kan kännas onödigt, men vi vill försäkra er om att bra ljud förstärker upplevelser, skapar god stämning och försäkrar goda första intryck. 

Kontakta oss för att hyra ljudtekniker.