Under 2020 fick vi alla på SoundLevel chans att utveckla våra kompetenser inom bildteknik. Tidigare har bildteknik för oss handlat om att rigga bildskärmar och projektorer på mässor och konferenser eller som komplement till andra event och konserter. Nu innebär bildteknik att skapa livestreams och digitala möten som flyter på bra för att det ska vara möjligt för publik och företag att stanna hemma under rådande omständigheter.

Vi är bildtekniker och bildproducenter och under livesändningar från våra studios i Boländerna i Uppsala samt åker runt i Stockholm och hjälper till som bildtekniker på olika livesändningar. Under detta har vi även lärt oss mer om arbete med kameror och har varit fotografer på flera livestreams. På ett år har vi gått från att inte ens äga en bildmixer till att ha flera uppsättningar med utrustning för att kunna leverera en videoproduktion av hög kvalitet. Vi hjälper dig med bildteknik på plats i vår studio eller hos dig.

Kontrollrum SoundLevel

Tidigare jobb

Tidigare år har vi som bildtekniker arbetat på bland annat Kistamässan och Stockholmsmässan med att rigga och koppla bildskärmar och projektorer till olika konferenser och montrar på mässor. Nu arbetar vi mer med att skapa helhetslösningar i våra studios där vi som bildtekniker skapar och sänder ut konserter och konferenser direkt via olika streamingtjänster. Vi arbetar även mycket i Stockholm med videobyrån Levande Video där vi är med och bildmixar livestreamade digitala möten, föreläsningar och konferenser på olika företag. 

Bildtekniker och fotografer till din livesändning

På SoundLevel erbjuder vi bland annat bildtekniker och fotografer till 

  • Livestreamade konserter
  • Digitala möten
  • Digitala företagsevent
  • Livestreaming i kyrka
  • Digital konferens

Kontakta oss för att hyra en bildtekniker.