Konsert

Konserter, privata fester och event.
Allt från hyran av en enkel ljudanläggning och DJ-utrustning till en fulländad liveupplevelse med ljud, ljus och tekniker: Vi levererar!
Kontakta oss för mer information om hur vi kan möta dina behov och hjälpa dig att fixa en minnesvärd tillställning.

1

Vi tar oss an mindre konserter och tillställningar och lyfter dem till en högre nivå vad gäller teknik, engagemang och proffesionalitet.

2

Din privata fest kan verkligen få luft under vingarna med en lämplig paketlösning från oss!

Privata fester

Hemma eller på lokal? En mindre publik eller alla in?
Vi kan skräddarsy lösningar till just er fest!
Högtalare, ljuseffekter, mikrofoner och rökmaskiner:
Vi har pålitlig utrustning, personal och erfarenhet till de flesta typer av tillställningar.

Klicka er vidare till vår utrustning för att se några exempel av vad vi kan erbjuda eller kontakta oss för mer information!  

Gig och band

Är ni ett band med kommande gig? Eller brinner ni för livemusik och kanske funderar på att arrangera detsamma? Vi borde ta ett möte!

Oavsett storlek eller genre så har livemusik alltid legat oss lite extra varmt om hjärtat. Därför är vi också beredda att stå till tjänst med allt som har med liveteknik att göra! Mikrofoner, monitorer, backline eller ljusrigg - Vi kan leverera! Behövs det en rutinerad och professionell tekniker så tveka inte att kontakta oss: Det är vad vi gör bäst!

Studentflak

I början av juni varje år förvandlas gatorna i Uppsala till en folkfest utan dess like och varje år har vi på Soundlevel flera ljudanläggningar som garanterar feststämningen! 
Vi har paketlösningar i olika storlekar med allt inkluderat, så att du och dina klasskamrater kan fokusera på vad som är viktigast - Att fira er student!

Är ni intresserade av att bli ett av årets Soundlevelflak? Klicka er vidare till vår utrustning och kontakta oss för mer information om hur vi kan ta er examensdag till nästa nivå!

Bröllop

DJ

Soundlevel levererar professionell utrustning och kompetens till din fest! Oavsett om du letar efter komplett klubbstandard eller enklare medialösningar kan vi leverera. Se vår utrustning för exempel på vad vi kan erbjuda eller kontakta oss för mer informaiton! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis quam in risus pulvinar ultrices eget non sem. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae proin accumsan odio.

Exempel på lyckade samarbeten